volg ons op: facebook linkedin

Historie Steevens

 

Een echt en hecht Familiebedrijf

Na een carrière van 25 jaar in de Bestratingsbranche, waarin hij zich ontwikkelde van opperman tot bedrijfsleider, vond Coen Steevens Sr. De tijd rijp voor een eigen bedrijf. Gesteund door zijn vrouw Dien, richtte hij in 1985 Bestratingsbedrijf C.A. Steevens op.

Samen met hun drie zonen, John, Jan en Coen, bouwde de Familie de organisatie uit tot het huidige Steevens. Een Modern Ambachtelijke Onderneming op het gebied van grond-, riool- en Bestratingswerk mét wie en vóór wie het goed werken is. De tweede generatie heeft de onderneming in 2009 overgenomen en ook de derde generatie laat duidelijk merken waar hun ambities liggen. Kortom zo'n typisch familiebedrijf waar de Bestrating er, generatie op generatie, met de paplepel is ingegoten en met de hamer is ingetikt.

2013-02-14-Coen-Steevens-Sr.-in-de-laag

Continuïteit en duurzaamheid zijn dus gewaarborgd. De nieuwe generaties zijn optimaal ambitieus om opdrachtgevers te voorzien van kwalitatief goede Bestrating en te ontzorgen in het ontwikkelen en beheren van (openbare) ruimten. Dat alles op een Modern Ambachtelijke wijze waarbij Innovatie én de Mens centraal staan.

2013-02-14-Mens--Materieel 2013-02-14-1ste--2de-generatie